duminică, 21 august 2011

OANA, a Bride to BE!

 
"Pentru o fata innebunita dupa dans! ...
Cum porneste muzica, tu devii una cu ea. Esti stapana ritmului, cameleon al stilului. De recunoastem sau nu, regina dansului esti Tu!"
 
  Petrecerea burlacitelor este scuza perfecta pentru o distractie de zile mari! Mireasa este „la femme fatale”  si cea care se bucura de toata atentia noastra! pe mireasa noastra o cheama Oana. O fire deschisa, plina de viata, mereu zambitoare, ce a facut fata cu brio surprizei organizate, desi era un pic racita.
Petrecerea a fost organizata in mare secret de catre noi,fetele, si ne bucuram ca am reusit sa o impresionam la modul cel mai placut. Totul a fost stabilit pana la cel mai mic detaliu cu mare atentie : locatiile alese,programul dupa care se va desfasura totul , cadoul burlacitei noastre si restul.
Binenteles a  fost impus si un „dress code”.
Ce se intampla la petrecere, ramane acolo! Nu rasufla nimic! Si... nu! Regulile nu sunt facute pentru a fi incalcate! Mai ales la petrecerea burlacitelor...
 
Draga Oana, iubiti-va unul pe celalalt si veti fi fericiti.Este un lucru pe cat de simplu, pe atat de complicat. Vechii greci spuneau ca la inceput barbatul si femeia formau o singura sfera, dar zeii temandu-se ca o asemeanea perfectiune a formei ar putea sa le ai locul, au despicat toate sferele in doua si le-au aruncat pe Pamint. De atunci fiecare jumatate isi cauta cealalta jumatate. Voi v-ati gasit deja. Felicitari si asteptam cu nerabdare nunta!
 









                                              TO BE CONTINUED.......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu