luni, 8 august 2011

Vreau Concediu ASAP!




Viata iti permite din ce in ce mai putine si orice ai face, nu mai ai timp deloc pentru tine. Alergi in fiecare zi spre birou, cumparaturi, apoi acasa, iar inainte de culcare derulezi tot filmul zilei si constati ca nu ai facut mare lucru...mdaa, se cheama rutina parca, nu? Eu una m-am saturat si vreau CONCEDIU! mai am ceva de asteptat, dar il simmmmt si il doreeesc cum nu l-am dorit niciodata (concediul) :D!

Pentru multi septembrie inseamna inceput de scoala (gradinita, liceu) si sau serviciu.; ptr mine inceput de septembrie inseamna de 3 ani incoace: VACANTA!da stiu, multi ma "judeca" sau ma iau la intrebari ca de ce plec tocmai in..septembrie! Nu exista sezonul perfect. Este doar un monstru al imaginatiei noastre bolnave. Nu exista doar vara si iarna. Nu stiu cati dintre voi ati plecat la munte, intr-o vizita prin tara, la mare toamna sau primavara. E drept ca nu poti sa faci plaja si sa inoti ( asta daca nu esti un amator de senzatii tari), dar poti ramane cu niste amintiri de neuitat. Ingredientul secret al vacantei ideale este APROPIEREA. Atat timp cat ai persoane apropiate langa tine, nu veti spune niciodata ca ati pierdut timpul. NEVER!

Suntem in mijlocul verii si oricat unii dintre noi preferam muntele sau orasele aglomerate mai mult decat Marea sau plajele, trebuie sa recunoastem ca toti ne dorim sa ne racorim cu o baie in mare sau macar intr-un “strand” local.





Pana una alta, deschid ochii si  ma multumesc cu niste decoruri gasite prin casa care ma duc cu gandul la... mare, nisip, plaja..........

















2 comentarii:

  1. uuuuuu! how nice!
    vrem mai multe si mai deeeeees!
    esti prea talentata sa nu ne desfatam si noi cu minunatiile tale! zgarcito! :*************

    RăspundețiȘtergere
  2. mda....emineasco :)))) concediu :D suna grozav...bine ca plei in septembrie, nu ca altii :))) kisss

    RăspundețiȘtergere